Region

Alarmantno u Novom Pazaru, vojska pred bolnicom

Društvenim mrežama kruže informacije o novim žrtvama

Novi Pazar - Nova.rs

Vojska postavlja šatore pred bolnicom, društvenim mrežama kruže informacije o novim žrtvama, koje niko zvanično ne potvrđuje, priča se o pretrpanosti bolničkih soba. Tako izgleda treći dan vanredne situacije u Novom Pazaru, koja je proglašena zbog naglog porasta broja zaraženih koronavirusom, piše “Nova“.

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru objavio je danas da je u petak kod još 17 osoba potvrdio prisustvo koronavirusa, tako da je ukupan broj inficiranih porastao na 508.

Internetom kruže fotografije u kojima je stanje u novopazarskom infektivnom odjeljenju alarmatno, dok je ispred grudnog i infektivnog odeljenja bio povećan broj pripadnika policije i vojske.
Vojska formira šatore ispred grudnog odjeljenja u kojem su smješteni najteži slučajevi oboljelih od koronavirusa, dok gradom kruže razne priče o broju preminulih od koronavirusa, ali niko od zvaničnika nije potvrdio da li je to tačno.

Trgovinske radnje, marketi, frizerski saloni, pekare, mesare i tržni centri, kao i uslužno-zanatske radnje rade ograničeno od sedem do 19 sati. Iz ove mjere su izuzete samo apoteke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh