Region

Oglasio se muž doktorice koja se ubila

Strašna tragedija dogodila se u Violetinom porodičnom stanu u strogom centru Beograda. Sa njom u stanu su tad bili i njeni muž i sin.

Doktorica Violeta - Screenshot

Doktorica Violeta S. Ašanin (50) iz Beograda, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, ubila se u nedjelju u svom stanu zbog teške depresije, jer je imala problema na poslu, pokazali su prvi rezultati iz istrage.

Uslijed epidemije koronavirusa, njena klinika je slabo poslovala, što je veoma pogodilo poznatu doktoricu.

Strašna tragedija dogodila se u Violetinom porodičnom stanu u strogom centru Beograda. Sa njom u stanu su tad bili i njeni muž i sin.

Doktorica je oko podneva krišom uzela nož i ponijela ga u kupatilo, dok njeni ukućani nisu ni slutili šta je naumila. Pošto duže vrijeme nije izlazila iz kupatila, muž i sin su provalili vrata i zatekli je mrtvu u lokvi krvi.

Izvor iz istrage kaže da su policajci tokom uviđaja popričali sa Violetinim mužem i sinom, i obojica su kazala da ništa nije slutilo na tragediju.

– Rekli su da nisu imali nikakve porodične razmirice, niti su imali neke nerješive probleme. Primijetili su samo da se Violeta sekira što joj je uslijed epidemije koronavirusa posao sa klinikom usporio, ali niko nije ni slutio da ju je to toliko pogodilo da bi zbog toga digla ruku na sebe. Čini se da niko iz njene okoline nije primijetio da je pala u tešku depresiju, jer se trudila da to ne pokaže – rekao je sagovornik iz istrage.

On dodaje da je Violetino tijelo poslato na Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije, ali to još nije urađeno jer se, zbog epidemije, najpre radi test na koronu na pokojniku.

– Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, Violeta je sebi dva puta zarila nož u grudi u kupatilu. Ostalo je misterija kako je uspjela da se čak dva puta ubode, ali to sve ukazuje da je bila čvrsto riješena da sebi oduzme život. Vjerovatno joj je pomoglo i to što ima opširno znanje o anatomiji, pa je iz drugog pokušaja zarila sječivo sebi pravo u srce i brzo je preminula – objasnio je sagovornik, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh