Region

Ide tamo gdje treba tvoje pismo pobjede: Baka (97) cijepa Vučićevo pismo i baca ga u WC šolju (VIDEO)

Srpski penzioneri su posljednjih dana dobili promotivno pismo od Aleksandra Vučića, kao predsjednika Srpske napredne stranke.

Ovo nije prvi put da se predsjednik Vučić u izbornoj kampanji na ovaj način obraća penzionerima, a odgovore na pitanja „Odakle SNS-u adrese i imena penzionera?“ i „Ko je platio poštarinu za skoro 2 miliona pošiljaka?“ i dalje nema.

Prenosimo još jednu, rekli bismo ektremnu reakciju, penzionerke koja će uskoro napuniti 100 godina.

Na društvenoj mreži tviter, korisnik pod nadimkom Python objavio je video uz komentar da njegova majka stara 97 godina odgovara Aleksandru Vučiću na pismo koje joj je poslao.

Baka je pokazala veliku ljutnju i bes, pa je pocepala pismo bacivši ga u WC šolju.

– Ovo ti je odgovor na tvoje pismo. Monstrume i lažovu. Evo, ide tamo gde treba tvoje pismo pobede – rekla je ova baka dok je bacala delove pisma u kanalizaciju.

Njen odgovor Vučiću naišao je na pozitivne komentare korisnika društvenih mreža, koji su joj pružili reči podrške, prenosi luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh