Region

Smještaj u Dubrovniku nikad jeftiniji, sobe za 20 eura!

U hrvatskim medijima nedavno se pojavila informacija kako se zbog novonastale tržišne situacije sobe u Dubrovniku iznajmljuju i po 20 eura.

Dubrovnik - Nezavisne.com

Dubrovački dnevnik” pregledao je stranicu Booking.com i nisu uspjeli da nađu sobe od 20 eura za noć, ali su cijene ipak nešto niže.

Tako se soba za dvoje s kupatilom kod Domina u Gradu iznajmljuje za 340 kuna (49 eura) po noćenju za kraj juna. Takođe, slične dvokrevetne sobe s kupatilom se u Antuninskoj ulici u Gradu iznajmljuju za oko 400 kuna (52,7 eura). U Palmotićevoj ulici moguće je takođe naći dvokrevetnu sobu s kupatilom za 396 kuna (52,1 eura), i to za kraj juna što je srce sezone.

U Gružu, Šipčinama i Lapadu moguće je naći sobe i apartmane za svega 200,300 kuna (26, 40 eura) . Za taj novac gosti mogu da iznajme sobu s velikim krevetom, kuhinju i kupatilo.

Iako se ne radi o objektima koji se iznajmljuju za 20 eura, kako je prvobitno pisano, ove su cijene barem za 30 posto niže nego inače i predstavljaju iznose po kojima se smještaj u Dubrovniku iznajmljuje u martu ili aprilu.

Važno je pomenuti da je u pitanju dobro ocjenjen smeštaj na Booking.comu u kom gosti rado odsjedaju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh