Region

Porodica se oprašta od Marka (22) koji se utopio za Prvi maj: “Srebrno jezero je ugasilo tvoj osmijeh, mladost”

Marko K. (22) utopio se u Srebrnom jezeru, nakon što je zajedno sa dva drugara ispao iz čamca kojim se se prevozili iz vikendice.

Marko K. - Facebook

Tijelo mladića pronašli su ronioci Žandarmerije, piše “Telegraf“.

Od nesretnog mladića porodica i prijatelji opraštaju se i na društvenim mrežama.

Dragi Marko, bio si dobar drug, rođak i moj najbolji bratanac… Jutros oko 3 otišao si tiho i bez mnogo pažnje… Srebrno jezero je ugasilo tvoj osmijeh i prekinulo tvoju mladost u 22. godini. Počivaj u miru. Porodici iskreno saučešće – napisala je tetka preminilog Marka.

Marko K. i još dvojica njegovih prijatelja otišli su čamcem do vikendice.

Otišli su na drugu obalu, gdje su se družili i pili. Potom su uveče krenuli nazad, oko ponoći, međutim, u jednom trenutku dok su bili na jezeru, limeni čamac je počeo da prima vodu i tone – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Da podsjetimo, dvojica mladića koji su uspjeli da isplivaju, prijavili su nestanak svog prijatelja u Velikom Gradištu.

Kako je prenio “Pink” utvrđeno je da su obojica bili pod dejstvom alkohola – jedan od momaka je imao 0,80 promila alkohola u organizmu, a drugi 1,10 promila.

Kako se nezvanično saznaje, dvojica drugova biće prekršajno kažnjeni zbog kršenja policijskog sata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh