Region

Monstrumu prijeti 15 godina robije: Zlostavljao kćerku i sve snimao

Vlajku J. (43) iz Banatskog Novog sela (Srbija), koji je optužen za obljubu zloupotrebom položaja i iskorišćavanje svoje maloljetne kćerke za po**ografiju, prijeti do 15 godina robije.

Djevojčica - Ilustracija/Avaz.ba

Kako je saopšteno za “Blic” iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, koje je preuzelo krivično gonjenje i donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv njega, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova dva gnusna krivična djela, njemu se stavlja na teret da je ovog mjeseca u svojoj kući u Banatskom Novom selu, zloupotrebom položaja roditelja, naveo na obljubu svoju maloljetnu kćerku (17).

Sve je snimao svojim mobilnim telefonom i napravio je snimak polnog odnosa, kao i tri fotografije na kojima je maloljetna oštećena bila naga, a potom je taj snimak i fotografije podijelio drugim licima sa više naloga na jednoj društvenoj mreži – saopšteno je iz VJT u Pančevu.

Nakon saslušanja osumnjičenog u VJT njemu je, na prijedlog tužilaštva, određen pritvor kako tokom boravka na slobodi ne bi ometao postupak uticajem na maloljetnu oštećenu, kao i zbog sumnje da bi ponovio krivično djelo.

Kako se saznaje Vlajko J. je i ranije osuđivan.

Zbog krivičnog djela obljuba zloupotrebom položaja Vlajku J. prijeti zatvorska kazna od jedne do 10 godina, a za krivično djelo iskorišćavanje maloljetnog lica za po**ografiju mu prijeti kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Kako su reporterima “Blica” ispričale komšije Vlajka J. on je više puta bio nasilan prema članovima svoje porodice, a u kući je živio sa majkom i maloljetnom kćerkom, a supruga, koja ga je davno napustila, živi u istom selu.

Djevojčica je neko vrijeme provela i u Domu za nezbrinutu djecu, međutim iz njega je pobjegla i neko vrijeme je boravila kod oca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh