Region

Najmlađa žrtva virusa korona na Balkanu: Preminuo mladić star 26 godina

Iz Štaba za vanredne situacije opštine Paraćin, u Srbiji, objavljena je informacija da je u Beogradu preminula osoba 1994. godište iz te opštine koja je pozitivno testirana na koronavirus.

Korona virus u Srbiji - RTS.rs

Riječ je o 26-godišjem mladiću, mještaninu sela Trešnjevica, koji je imao i druge ozbiljne zdravstvene probleme, a sudeći po starosti, ova osoba je najmlađa sa liste pozitivno testiranih na COVID-19 koja je preminula u Srbiji, a i u regionu.

Ovaj mladić je šesta žrtva zaraze koronavirusom u paraćinskoj opštini. Protekle sedmice su od posljedica COVID-19 preminule još dvije osobe, 64-godišnji muškarac i 72 godine stara ženska osoba, prenose srbijanski mediji.

Muškarac je imao srčane probleme i podlegao je bolesti u Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, potvrđeno je da je bio pozitivan na koronu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh