Region

Za dan ostala bez majke i bake zbog korone: “Sada sam ostala potpuno sama na svijetu”

Anđela Kostić (25) je 5. aprila izgubila baku Vinku i mamu Ljiljanu, koja je bila zdrava, ali je ipak poslije 12 dana izgubila bitku za život.

Anđela Kostić - Kurir.rs

Bez oca je ostala prije tri godine.

Studentkinja Anđela Kostić (25) iz Niša (Srbija) doživjela je 5. aprila ogromnu tragediju jer joj je u 10.30 umrla baka Vinka Jovančić (82), a u 19 sati majka Ljiljana Kostić (55), te je ostala potpuno sama, pošto joj je otac preminuo prije tri godine. Apsolventkinja stomatologije skrhana je od bola.

Majka i baka su bile na respiratoru u bolnici. Baka je bila slaba, a prognoze za mamu su bile pozitivne. Ona je 12 dana izdržala najgori udar upale pluća, bila je zdrava, nikakve hronične bolesti nije imala i svi smo mislili da će se izboriti.

A onda je stigla vijest iz bolnice, ostala sam nema. Nije uzimala nikakve lijekove, bila je malo krupnija, ali poslije 12 dana je imala velike šanse kada je toliko izdržala – rekla je za “Kurir” Anđela i dodala da je ona negativna na testu za koronu.

Radovala se što privodim studije kraju i pravila planove za moju stomatološku ordinaciju. Ona je imala uvijek neko rješenje, uvijek neki rezervni plan… Sada sam ostala potpuno sama na svijetu – priča Anđela, koja je ganuta pozivima i pažnjom mnogih koji žele da joj pomognu.

I pored tuge Anđela organizuje dvije sahrane, a javnost se podigla na noge da joj pomogne.

Mnogo ljudi me je pozvalo da izrazi saučešće, da pomogne. Kolege sa fakulteta su me zvale i dekanka. Moj otac je bio stomatolog, pa mi sada podršku daju i njegovi prijatelji koje odavno nisam čula. Svi mi kažu da moram da budem jaka.

To i pokušavam. Takve stvari se nikada ne prežale, niti te praznine mogu da se popune, već čovjek jednostavno mora da nauči da živi s tim gubitkom – rekla je Anđela, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh