Region

Pijani mladić porazbijao više od 20 automobila

U splitskom kvartu Trsteni, u Ulici Šime Ljubića u Hrvatskoj, tokom noći porazbijana su stakla na više automobila. Oštećeno je sedam vozila.

No image - Haber.ba

Počinitelj je uhapšen, a šteta je poprilična. Automobile je porazbijao pijani mlađi muškarac.

“Rano jutros zabilježena su oštećenja stakala na ukupno 21 vozilu na području Trstenika u Splitu. Oko 4 sata zaprimljena je dojava da je nepoznata muška osoba oštetila vozila u ulici Šime Ljubića u Splitu. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su utvrđena oštećenja prednjih vjetrobranskih stakala na ukupno sedam vozila, a na jednom od tih vozila je oštećen i retrovizor”, navodi splitska policija u saopštenju.

Ubrzo su u Velebitskoj ulici, u vožnji bicikla zatekli osobu koja je odgovarala opisu počinitelja i koja se dovodi u svezu s oštećenjem vozila. Priveden je u službene prostorije i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, obzirom da je utvrđeno da je alkoholiziran.

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila. U toku je kriminalističko istraživanje, navodi “Index“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh