Region

Šta se desilo minut prije nokauta na pijaci: Plavuša se svađala sa drugom ženom, a bijes iskalila na policajki

Napadu na komunalnu policajku na Vidikovačkoj pijaci (Srbija) juče je prethodila svađa dvije prodavačice, rekao je očevidac nemilog događaja.

Tuča prodavačice i policajke - Screenshot/YouTube

Prodavačice su se posvađale, pa je jedna od njih koja se vidi na snimku pozvala komunalnu policiju, piše “Kurir“.

Kada je pripadnica Komunalne milicije došla, žene su nastavile da se svađaju. Onda je jedna od njih, revoltirana, udarila milicajku. Bilo je neprijatno, jer je žena bila samo tampon zona, a dobila je udarac – kaže čitalac.

Podsjetimo, snimak napada na Vidikovačkoj pijaci juče je sve iznenadio, a oglasio se i suprug napadnute policajke.

Alisin suprug M. N. sa sinom došao je na mjesto incidenta.

Ovo je strašno šta se dogodilo mojoj ženi! Ona se trenutno nalazi na maksilofacijalnom odjeljenju. Jako je uznemirena, stalno plače i pod stresom je, jer ne može da vjeruje šta joj se dogodilo. Ovo je bruka i sramota – rekao je Alisin suprug i dodao:

Otišla je zaradi parče hljeba, a onda se dešava da je neko prebije na radnom mjestu! Doživjela je traumu za cijeli život. Postupila je u skladu s poslom koji obavlja, a pretrpjela je nasilje i nikada nije prekoračila ovlašćenja. Ovo je upozorenje da se ovako nešto nikada ne ponovi i apelujem na sve da se stane na put tome! Žene treba da se zaštite od nasilja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh