Region

VRTLOG EMOCIJA NA LICU KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ Zdušno je pjevala pjesmu ‘Dajem ti srce’ i srdačno čestitala Milanoviću na pobjedi

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u emotivnom govoru čestitala je u nedjelju navečer Zoranu Milanoviću na pobjedi na predsjedničkim izborima i zaželjela mu uspjeh i svako dobro u obnašanju dužnosti.

Grabar-Kitarović je po dolasku u dvoranu “Kornati” kompleksa City Plaza, gdje su njezini simpatizeri čekali objavu rezultata drugog kruga predsjedničkih izbora, uputila zahvalu svima koji su izašli na birališta u drugom krugu predsjedničkih izbora, obitelji, predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću i svim članovima i simpatizerima stranke, kao i drugim strankama koje su podržale njezinu kandidaturu.

“Ostanemo ujedinjeni, okupljeni za našu Hrvatsku”, rekla je.

Prilikom njenog ulaska u dvoranu svirala je pjesma “Dajem ti srce” Doris Dragović, a predsjednica je zdušno pjevala uz melodiju.

Grabar-Kitarović nije uspjela ponoviti uspjeh od prije pet godina i osvojiti još jedan mandat na Pantovčaku, pobijedio je kandidat SDP-a i još 12 stranaka Zoran Milanović, kojem je zaželjela svako dobro u obnašanju dužnosti.

“Poruka koju moramo izvući iz ovih izbora jest da očito moramo biti više među građanima, među ljudima, više slušati njihov glas. Čuli smo ga. Hrvatska je odlučila – Zoran Milanović bit će predsjednik sljedećih pet godina”, rekla je te prekinula malobrojne uzvike negodovanja među okupljenima.

“Nemojte. Na tome mu čestitam. Želim mu svako dobro u obnašanju dužnosti”, rekla je Grabar-Kitaroviću uz pljesak okupljenih.

Dodala je da Milanoviću pruža ruku kako bi pokazali da prijenos vlasti može biti civiliziran te ga pozvala da se nađu i prije nego što bude službeni prijenos vlast,piše Jutarnji


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh