Region

Malčanski berberin se igra s policijom, poslao i poruku: “Ne možete mi ništa, nikad me nećete uhvatiti, neću živ da se predam”

Kako je Živić ranije ispričao, on je sinu viknuo da donese pištolj, iako oružje nisu imali, a Jovanović je očigledno od oca i sina pomislio da su inspektori.

Ninoslav Jovanović - Kurir.rs

Nikada me nećete uhvatiti! Ne možete mi ništa.

Ovo je, navodno, poručio odbjegli Ninoslav Jovanović (46), Malčanski Berberin, misleći da razgovara s policajcem tokom bjekstva iz kuće Emila Živića (66) u selu Pasjača, u kojem je poslije desetodnevne potrage pronađena živa Monika Karimanović (12), koju je zlikovac oteo.

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, mislio je da razgovara s policajcima u selu Pasjača, u blizini kuće u kojoj je držao otetu Moniku Karimanović (12). Policija i vojska i dalje ga traže.

Kako je Živić ranije ispričao, on je sinu viknuo da donese pištolj, iako oružje nisu imali, a Jovanović je očigledno od oca i sina pomislio da su inspektori.

Kad je mladić viknuo: ‘Stoj, policija, imam pištolj’, Jovanović se prezrivo osmjehnuo i poručio mu da je naoružan, da ga nikad neće uhvatiti i da se živ neće predati, pa je u zaletu preskočio ogradu visoku čak 120 centimetara. Iako su ga mještani pojurili, on je uspio da kroz nepristupačnu šumu, koju očito dobro poznaje, utekne i nastavi da se skriva – priča izvor “Kurira“.

Još uvijek nije uhapšen.

Jovanović je imao nekoliko mjeseci da istraži ove predjele, a navodno ih poznaje kao svoj džep. Ne isključuje se mogućnost da je negdje iskopao zemunicu nalik na onu u kojoj je držao Moniku, pa da tamo ima štekove s vodom i hranom i da se tu krije – dodao je sagovornik “Kurira”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh