Region

Strava u Slavonskom Brodu: Ženu pozvali u auto, pa je ubili

Županijsko državno odvjetništvo u Brodu objavilo je kako je ispitano dvoje ljudi zbog sumnje na ubistvo 47-godišnje žene.

Policija Hrvatske - Facebook

U Županijskom državnom odvjetništvu za ubistvo sumnjiče 60-godišnju ženu i 62-godišnjeg muškarca. Nakon ispitivanja koje je obavljeno jučer, donesena je odluka o provođenju istrage zbog sumnje u počinjenje ubistva.

Ubijena se prvo sastala sa ženom, a onda su otišle do auta u kojem ih je čekao muškarac

“Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak pa su se oboje okrivljenika zajedno s oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na točno neutvrđeno mjesto na kojem su na točno neutvrđen način usmrtili oštećenicu. Sudac istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima”, navodi se u saopćenju Županijskog državnog odvjetništva, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh