Region

Na očevom grobu pucao sebi u glavu zbog kockarskih dugova

Saša Vasić (41) ubio se u noći između srijede i četvrtka na grobu svog oca u selu Veliko Polje kod Obrenovca u Srbiji, a motiv ovakvog čina krije se najvjerovatnije u kockarskim dugovima.

Poker - Blic.rs

Vasićevo tijelo pronađeno je juče ujutru na grobu njegovog oca, a tik uz njega uočen je i pištolj kojim je Vasić sebi presudio.

Iako motiv ovog čina zasad nije zvanično saopšten, srbijanski mediji prenijeli su da se iza svega kriju dugovi u koje je Vasić upao, najvjerovatnije zbog kocke.

– Nesretni čovjek je iz pištolja pucao sebi u glavu, a njegovo tijelo, pored kojeg je bilo i oružje, pronađeno je juče ujutru. Ubrzo je srbijanska policija izašla na teren i obavila uviđaj, a Vasićevo tijelo je prevezeno na obdukciju, nakon koje će se znati tačne okolnosti tragedije”, kazao je izvor “Telegrafa“.

Navodno, priča izvor ovog lista, Vasić je imao problema sa kockanjem i prije nekog vremena je zapao u velike dugove, iz kojih nije znao kako da se izvuče.

– On se ubio na grobu svog oca koji je preminuo nakon velikih poplava u Obrenovcu 2014. godine. Nesretni čovjek je u poplavama izgubio sve i nije mogao da se pomiri sa tim – dodao je sagovornik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh