Region

Novinar N1 televizije samtra se krivim što je Aleksandar Vučić završio u bolnici

Nakon što je objavljeno da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog problema sa srcem, tabloidi i prorežimski mediji za to su optužili novinara televizije N1, koji je Vučiću postavljao pitanja o aferi Krušik.

Aleksandar Vučić - Blogspot.com

O trenutno najvećoj aferi u Srbiji, koja povezuje oca ministra policije s trgovinom oružjem, ni vlast, ali ni tužilaštvo ne žele govoriti, a mediji, koji se ovom temom bave, proglašavaju se državnim neprijateljima, izvještava “Aljazeera“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh