Region

Prije nego je nastradala u saobraćajnoj nesreći, u dva požara izgubila troje djece!

Elvira Kolompar (33) iz Sente, koja je u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula u Tornjošu kod Sente (Srbija), izgubila je djecu u dva požara.

Elvira Kolompar - Kurir.rs

Naime, u novembru 2018. godine, u požaru koji je izbio u trošnoj kući u Senti, stradala je osmogodišnja Emina, dok su njena dva brata i sestra teško povrijeđeni.

U sličnom požaru koji se desio prije 13 godina u baraci u Senti, Elvira je već izgubila dvoje djece.

Sredinom januara 2006. stradale su Anabela (3) i devetomjesečna Natalija.

“Nakon prošlogodišnje tragedije, Elviri i njenoj deci ustupljen je opštinski stan. U noći između subote i nedjelje, nekoliko sati nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Elvira, njena djeca izmještena su u hraniteljsku porodicu”, potvrdio je “Kuriru” u ovaj slučaj dobro obaviješten izvor.

Nesretna žena nalazila se na zadnjem sjedištu automobila marke VW “Passat”, njemačkih registarskih tablica, kojim je upravljao Jožef Kovač ( 52) iz Sente.

Iz još neutvđenog razloga, automobil je udario u saobraćajni znak, a potom u betonski stub. U vozilu se nalazio i Miodrag J. (24) iz Bogaraša kod Sente. On je zadobio lakše tjelesne povrede. Tijela nastradalih poslata su na obdukciju.

Istraga je u toku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh