Region

Htjela da raskine, a on joj pucao u glavu: Marina Đ. koja je stradala na mjestu, doktori se još bore za život ubice

Marina Đ. (30), ubijena je juče u Beogradu kada joj je u glavu pucao dečko s kojim je, prema nezvaničnim informacijama, navodno željela da raskine.

Marina Đ. - Facebook

Podsjetimo, u stanu je pronađeno Marinino beživotno tijelo sa prostrijelnom ranom na glavi, a kraj nje je ležao mladić bez svijesti, koji je na glavi takođe imao prostrijelnu ranu. Sumnja se da je mladić, nakon što je upucao Marinu, pokušao sebi da oduzme život.

On se trenutno nalazi u bolnici, na Intenzivnoj njezi i ljekari se bore za njegov život.

Nezvanično, motiv za užasan zločin najvjerovatnije je raskid veze. Naime, kako se saznaje, Marina je željela da raskine sa momkom koji je već neko vrijeme boravio u Švedskoj. Komšije su čule pucnje iz vatrenog oružja u popodnevnim satima i pozvale policiju.

Marina je, prema kazivanju komšija, stan u Kotežu iznajmljivala jer nije bila iz Beograda nego iz okoline Loznice, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh