Region

Tukao suprugu, a zatim tjerao prijatelja da je siluje

Srpska Policija je uhapsila Milana R. (36) iz Grocke kod Beograda zbog sumnje da je brutalno pretukao nevjenčanu suprugu M. A. (33). Potom je navodno pokušao natjerati svog prijatelja da s njom ima se*sualne odnose, piše Srpski telegraf.

No image - Haber.ba

Ovaj se nemili događaj zbio 11. septembra, a napadnuta žena je srećom uspjela pobjeći od nasilnika i pozvati policiju. Žena je od nasilnog supruga pobjegla kod roditelja u Šabac, ali je on došao po nju i nagovorio je da krene s njim nazad u Grocku, prenposi “Telegraf“.

Šabac su napustili autom oko 23 sata, a muškarac ju je odmah počeo maltretirati. Vrijeđao ju je i svašta joj govorio, a zatim se zaustavio na putu k Grockoj na nepoznatoj lokaciji gdje je žena doživjela stravičnu torturu.

“Nasilnik je izbacio suprugu iz vozila, pa je počeo brutalno udarati šakama po glavi i čupati za kosu. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, nesretnoj ženi je potom skinuo svu odjeću i prijatelja tjerao da s njom ima se*sualni odnos”, kazao je izvor “Telegrafa”.

No, drugi je muškarac to odbio pa je Milan vratio ženu u autu te su stigli u Grocku oko tri ujutro.

“Kada su stigli ispred kuće, M. A. je uspjela iskoristiti trenutak nepažnje supruga dok je pričao sa prijateljom i spasi se. Istrčala je iz vozila i tako gola, bez odjeće na sebi, pobjegla kod prvog susjeda. Čovjek je bio šokiran kada je ugledao uplakanu ženu. Odmah je pozvao policiju koja je ubrzo privela nasilnika u stanicu”, ispričao je izvor.

Istraga će utvrditi sve okolnosti ovog slučaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh