Region

Detalji stravične nesreće: Automobilom prešao preko pune linije, udario u kamion, pa u kombi i ostao na mjestu mrtav

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na Ibarskoj magistrali u Ćelijama (Srbija) nastradao je Milojko S. (41) iz Mionice.

Hitna pomoć - Ilustracija/Blic.rs

Kako se saznaje, nesreća se dogodila kada je Milojko, koji je bio za volanom ‘opel astre’ i kretao se ka Beogradu, iz za sada neutvrđenih razloga, iznenada prešao u lijevu traku i najprije zakačio bočnu stranu kamionske prikolice, a potom je udario diretno u kombi, koji su se kretali u smjeru ka Čačku.

Vozač ‘opel astre’ je nastradao na licu mjesta, dok je vozač kombija prevezen u Urgentni centar u Beogradu i prema dosadašnjim informacijama, nije životno ugrožen.

Nesreća se, inače, dogodila u Ćelijama, kod restorana ‘Sandra’. Nakon obavljenog uviđaja saobraćaj je na tom dijelu Ibarske magistrale ponovo normalizovan, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh