Region

Teška nesreća na A3: Izgorio automobil, poginulo više ljudi

Došlo je do slijetanja automobila stranih registracijskih oznaka, iza 15 sati, s kolnika autoceste A3, u blizini Bukovlja (Hrvatska), i zapaljenja vozila u kojem su se nalazile osobe, kaže policija.

Policija - Ilustracija / Nezavisne.com

U nedjelju poslijepodne došlo je do teške nesreće na autocesti A3, piše “24sata.hr“.

Smrtno je stradalo više ljudi, potvrdili su iz policije.

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko posavske, zaprimljena je dojava o požaru na ličnom automobilu. Došlo je do slijetanja ličnog automobila stranih registracijskih oznaka (iza 15 sati) sa kolnika autoceste A3, u blizini Bukovlja, i zapaljenja vozila u kojem su se nalazile osobe. U toku je gašenje požara. Slijedi očevid i utvrđivanje identiteta stradalih osoba, te drugih činjenica i okolnosti događaja o čemu ću vas obavijestiti po završetku očevida – stoji u saopštenju policije.

Vatrogasci su dojavu dobili oko 15 sati i požar su u međuvremenu ugasili.

HAK kaže da promet između čvora Sredanci i čvora Slavonski Brod istok ide jednim trakom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh