Region

“Maltretirao je cijelog života, a na kraju i ubio” – Teška životna priča žene koju je sin odveo u smrt

Natica Dimković nastradala je kada je Goran sjeo za volan sa 3,6 promila alkohola. Komšije kažu da je imala težak život pored njega.

No image - Haber.ba

Natica Dimković iz Jakova (Srbija), koja je prekjuče poginula u Ulici prote Stamatovića u Jakovu, kada je njen sin Goran (35) izazvao saobraćajnu nesreću, imala je težak život pored sina alkoholičara, pričaju komšije.

Do udesa je došlo u nedelju oko 20 sati pošto je Goran sa 3,6 promila alkohola seo za volan “golfa 2” i zakucao se u “ford”.

Natica je sjedila na mjestu suvozača, nije bila vezana, a od siline udaraca joj je pukla lobanja.

Komšije Dimkovića kažu da su Natica i Goran živjeli sami u kući, a da je policija često dolazila na njihova vrata.

Goran je maltretirao majku godinama. Stalno je pravio probleme i nije joj davao mira. Nesretna žena je više puta zvala policiju, a on je jedno vrijeme imao i zabranu prilaska majci zbog nasilja. Često ju je istjerivao iz kuće – pričaju komšije.

Kako kažu, Goran je alkoholičar, a Natica nikada nije sjedala s njim u auto kad je pijan.

Šta joj se u nedelju desilo, nije nam jasno. Mislim da je ona bila u centru sela, a da je on otišao da je pokupi i doveze kući. Cijelog života ju je maltretirao i na kraju je ubio. Priča komšija i dodaje da se Goran više puta ženio i da ima sina i kćerku.

Kada mu je sin došao da bi živio sa njim, napao je Naticu i dobio zabranu prilaska. Onda je usred zime stavio suncobran u dvorište, okačio stvari na čiviluk i tako želio da se majka i sin sažale na njega i prime ga nazad – rekla je komšinica i dodala:

Sin je tada odlučio da ode, a Natica ga je opet primila u kuću, šta će, sin joj je. Ni na jednom poslu nije mogao da se zadrži.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh