Region

Balaševićeva kći: ‘Jeste dobili svi svoje države? Jeste. Skinite nam se’

Jedna od najpopularnijih osoba na Twitteru je kći Đorđa Balaševića – Beba. U poslijednjoj objavi kritizirala je navijačke nerede.

U najnovijoj objavi na Twitteru, kći legendarnog glazbenika Đorđa Balaševića, Beba Balašević, osvrnula se na navijačke nerede kojima svjedočimo poslijednjih dana. Majke mi ne kapiram ovo više. Brate mili, jeste htjeli svi da imate svoje države? Jeste. Jeste dobili svi svoje države? Jeste. Skinite nam se svima već jednom – poručila je Beba aludirajući na nepotrebnu netrpeljivost. Njezinu objavu odobrilo je više od tisuću ljudi, ali su je mnogi krenuli napadati i kritizirati jer smatraju da se obraćala isključivo Hrvatima. – Sad shvaćaš zašto ljudi govore tati da nije ok da ide tamo, ne vole nas, i neće nas voljeti šta god mi pokušali da učinimo da im se svidimo, a nije da nismo pokušavali – komentirala je jedna twitterašica. PRVI PUT PROGOVORIO Otac Meghan Markle zavapio i osudio kćer,piše Večernji ‘Zašto ne mogu upoznati unuka?’ – Pa dok mi s ove strane imamo Šešelja koji pali zastavu HR, Vučića koji parkira tenk s naglaskom na to odakle je taj tenk, ovakve reakcije s druge strane su očekivane. Nacionalistima sa obje strane ovo je lite motive – nastavio je twitteraš raspravu kojem je Beba odgovorila: “Ovaj tvit se i odnosi na sve idiote. Imam neki dojam da sam tako i napisala. Nije mi se činilo da ima potrebe da stavljam 20 slika. Tako je svejedno”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh