Region

Đorđe je Ivani polomio rebra, pekao je peglom po tijelu i sjekao nožem: Šta se sada dešava sa njenim bivšim momkom

Đorđu Lackoviću (24) iz Klenja kod Bogatića (Srbija), osumnjičenom za nanošenje teških povreda djevojci Ivani Filipović (22) iz obližnjeg Banovog Polja, veće Osnovnog suda u Novom Sadu je na prijedlog tužilaštva, produžilo pritvor za još 30 dana.

Ivana i Đorđe - Facebook

Ovaj 24-godišnjak iz okoline Bogatića, koji se u pritvoru nalazi od 12. marta, tereti se i za nasilje u porodici, piše “Kurir“.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu kažu da istraga o ovom slučaju još nije završena i da su Osnovnom sudu predložili da se osumnjičenom produži pritvor.

Lacković je uhapšen 12. marta nekoliko sati nakon što je tog dana oko 14 časova u stanu u Ulici Kosovskoj 4, u kom su zajedno živjeli kao podstanari, nanio teške povrede. Njemu su lisice na ruke stavljene Urgentnom centru, kada je poslije izvjesnog vremena došao da provjeri šta je sa djevojkom i u kakvom je stanju.

Dvadesetdovogodišnju djevojku momak je u nastupu bijesa i pretpostavlja se ljubomore, tukao po cijelom tijelu, polomivši joj.rebra, a zatim i ugrijanu peglu stavljao na ruke i lice. Iživljavajući se, djevojci je nožem nanio i posjekotine na obe potkoljenice.

Zbog višestrukih preloma rebara i probijene plućne maramice, Ivana je osam dana provela u bolničkoj postelji Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a po izlasku je, zbog kontrola i pregleda, bila kod drugarice, koja joj je spasila život, odnijevši je u bolnicu.

Ivana je kao svjedok oštećena saslušana u novosadskom Osnovnom tužilaštvu, a o onome što je preživjela prije dva mjeseca ne želi da govori.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh