Region

Bandić na kuglanju uporno pokušavao pogoditi cilj pa završio na sve četiri, snimka je postala hit na društvenim mrežama

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno je zavladao društvenim mrežama zahvaljujući videosnimci koja je zabilježila njegov pokušaj kuglanja protekle nedjelje na otvaranju turnira protiv ovisnosti “Kuglom protiv pušenja” u Zagrebu.

Milan Bandić - Facebook

Bandić je prigodno pokušao kuglom pogoditi poveliku konstrukciju složenu u obliku kutije za cigarete, koja je stajala nasred kuglačke staze. No, nije mu uspjelo i kugla se zakotrljala sa strane. Bandić se nije predavao – pokušao je ponovno, i ponovno promašio, piše “Jutarnji“.

Zatim je uzeo kuglu po treći put, naciljao i bacio, ali ovoga puta se sapleo i pao na stazu. No, kugla je ovoga puta pogodila cilj, a okupljeni su zapljeskali posrnulom gradonačelniku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh