Region

SPECIJALCI UPALI U POZNATI BEOGRADSKI RESTORAN I UHAPSILI VOĐU KLANA AMERIKA! Uhvatili ih dok su prodavali 2 kilograma HEROINA!

BIA, UKP PU Beograd i SBPOK UKP MUP Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilastvom za organizovani kriminal, uhapšeno je 5 osoba, V.R. (57), vođa kriminalnog klana “Amerika”, I.A (60), A.S. (41).

kurir

Visoko pozicionirani članovi pomenutog kriminalnog klana, A.J. (52), lice turskog porekla, i LJ.P. (41) prilikom primopredaje narkotika u jednom poznatom beogradskom restoranu,prenosi Kurir

Tom prilikom zaplenjeno je 2 kilograma heroina. Kontinuiranim sagledavanjem članova pomenutog kriminalnog klana, ustanovljeno je da imenovani kontrolišu krijumčarski lanac kojim se heroin u velikim količinama distribuira u Srbiju, zemlje Balkana i Austriju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh