Region

Pogledajte koliko se Kolinda promijenila u samo godinu dana

Kolinda Grabar-Kitarović jučer se susrela s predsjednikom Državnog vijeća Narodne Republike Kine Li Keqianga i svi su primijetili da predsjednica Hrvatske izgleda bolje nego ikada.

No image - Haber.ba

Kolinda se odrekla čipke, cvijeća i haljina jarkih boja, pa je jučer odlučila odjenuti crveno-crnu kombinaciju, raspustiti kosu i pokazati da je liniju dovela u najbolje moguće stanje, piše Index.

Već smo pisali da je predsjednica proteklih godinu dana očito radila na svojoj kilaži, a promjena koju je napravila u samo godinu dana i više je nego pohvalna.

Pronašli smo fotografije predsjednice iz aprila prošle godine i usporedili ih s onima koje su nastale jučer. Nije poznato je li Kolinda tražila savjete stilista ili sama bira svoje stajlinge, ali pred 51. rođendan zasigurno prima brojne komplimente na račun izgleda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh