Region

Teška saobraćajna nesreća u tunelu kod Makarske, vozač umro u bolnici, drugi teško povrijeđen

ZBOG teške saobraćajne nesreće koja se dogodila popodne oko 18:15 zatvoren je tunel Sveti Ilija kod Makarske. U saobraćajnoj nesreći su sudjelovala dva osobna automobila. U njima su bili samo vozači. Jedan vozač je preminuo u splitskoj bolnici, a drugi je teško ozlijeđen.

jutarnji

Iz policije su nam ranije potvrdili prometnu nesreću.

“Oko 18:15 na državnoj cesti D-76 u južnom ulazu u tunel iz pravca Makarske sudarila su se dva osobna vozila. Prema prvim informacijama, u vozilima su se nalazili samo vozači.

Oba vozača su teško ozlijeđena. Prevoze se u bolnicu. Izvijestili smo dežurnog državnog odvjetnika iz Makarske koji izlazi na mjesto radi očevida.

Cesta je zatvorena, promet se preusmjerava”, rekli su nam iz policije ranije. No, naknadno je javljeno da je jedan od vozača preminuo u bolnici,prenosi Index

Iza 22 sata tunel je još uvijek bio zatvoren za sav promet.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh