Region

Vraćao se s koncerta Saše Matića: Hrvatski fudbaler skrivio saobraćajnu nesreću, pa dobio otkaz

Igrač Petar Bočkaj je izbačen iz NK Osijek, nakon telefonske sjednice Uprave kluba, a razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora, objavljeno je u subotu na službenim stranicama kluba.

avaz

Sinoćnjim incidentom, u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne povrede, pobjegavši pri tome s mjesta nesreće, zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba – stoji u saopćenju objavljenom na službenim stranicama NK Osijek.

Hrvatski mediji javljaju da se 22-godišnji Bočkaj u alkoholiziranom stanju namjerno zabio u trgovinu u sklopu benzinske pumpe u Kanižilićevoj ulici u Osijeku, nakon što se vraćao s koncerta Saše Matića.

Bočkaj, navodno, nije mogao dočekati smjenu radnika da mu prodaju čokoladicu pa je svoje nezadovoljstvo iskazao na ovaj način,prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh