Region

VAPAJ OCA NESTALE DJEVOJČICE: Otišle na doček Nove godine, ali tamo nisu stigle?! Drugarica otkrila užasnu vijest

Sunita Garip (14) i njena sestra od ujaka Amela Rusit (9) nestale su 31. decembra 2018. godine oko 21 sat. Dvije devočice su krenule na doček Nove godine i od tada ih porodica nije vidjela.

Nestala djevojčica - Facebook

Dvije sestre su krenule sa Dorćola do drugarice koja živi u Krnjači. Od tada im se gubi svaki trag.

Njihov nestanak sam prijavio policiji 1. januara. Mislio sam da su stigle kod drugarice za doček i nisam htio sutra rano ujutru da ih zovem, jer sam mislio da su bile budne do kasno. Međutim, kad sam pozvao Sunitinu drugaricu, ona mi je rekla da one nisu ni došle do nje. Odmah sam otišao u policiju i prijavio nestanak – izjavio je Aribi Dina, Sunitin otac.

Moli se svako ko vidi Sunitu i Amelu da obavesti policiju ili rodbinu. Takođe, možete da kontaktirate i prijatelje koji su podijelili apel za pomoć na društvenoj mreži Facebook, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh