Politika

Plenković: Milanović nastavlja cirkus, maske su pale

“Da bi cirkuska atmosfera bila jača, dok smo se vozili prema Osijeku, čuli smo da je Milanović odlučio ići na izbore sa SDP-om. Jeste vidjeli to? To je taj cirkus koji se nastavlja. Mislim da je to sjajno, konačno su maske pale.

Imali smo do danas skrivenog lidera opozicije, sad imamo kalkulatornog kandidata. Svi ćemo mu pokazati da će izgubiti i on i SDP po treći put. Postoje samo tri jasne poruke. SDP je nikad slabiji. Druga politička poruka je DORH. Ovako paničan potez radi samo neko ko je u velikom strahu”, rekao je Plenković s govornice na skupu u Osijeku, prenosi N1.

Neko ko ima takve rezultate bi se trebao sakriti, rekao je Plenković, podsjećajući na mandat SDP-ove vlade. Kaže da su u mandati njegove vlade porasle plaće, penzije, dječji doplatci i standard građana.

“To su naši rezultati, to je naša legitimacija”, rekao je Plenković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh