Politika

Dodik stigao u ‘radnu posjetu’ Crnoj Gori

Predsjednik manjeg bh. entiteta RS Milorad Dodik stigao je u navodnu radnu posjetu Crnoj Gori.

RTRS

Dodika je u Podgorici dočekao predsjednik Skupštine te zemlje Andrija Mandić, sa kojim će održati sastanak u prostorijama Skupštine.

“Dobro došao predsjedniče Republike Srpske! Raduje se Crna Gora u koju si došao”, rekao je Mandić.

Podsjetit ćemo, danas je najavljen razgovor i sastanak dvojice zvaničnika, dok, kako pišu Vijesti.me, predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i premijer Milojko Spajić nemaju zvanične informacije o posjeti Dodika Crnoj Gori, niti je od njih zvanično traženo da se sa njim sastanu.

To je potvrđeno iz Kancelarije za odnose sa javnošću predsjednika i nezvanično iz kabineta premijera.

“Nemamo zvanične informacije o posjeti gospodina Dodika, niti je zvanično tražen sastanak sa predsjednikom Crne Gore”, odgovoreno je iz Kancelarije za odnose s javnošću predsjednika.

Iz kabineta premijera za Vijesti.me je nezvanično saopćeno da su za Dodikovu posjetu saznali iz medija, te da nikakvi susreti nisu planirani, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh