Politika

Forto kroz nekoliko riječi poslao oštru poruku partnerima

Danas je potvrđeno da se kreće u referendum o opozivu Srđana Mandića, načelnika općine Centar Sarajevo (Naša stranka). “Trojku” u ovoj općini su srušili Narod i pravda, Stranka za BiH, jedan vijećnik SBB-a i bivši vijećnici SDA – poručio je nakon toga Srđan Mandić. Njegov stranački predsjednik je partnerima također uputio oštru poruku.

“Sa ovakvim partnerima ne trebaju nam neprijatelji”, poručio je predsjednik Naše stranke na Twitteru.

Podsjetimo, dok su svi vijećnici koalicionog partnera Naše stranke, Naroda i pravde u Općinskom Vijeću Centar tražili opoziv Mandića, ovakve potezi nisu naišli na podršku njihovog stranačkog šefa, Elmedina Konakovića.

Na današnjoj press konferenciji, Mandić je poručio kako ima brojne prijatelje u NiP-u koji se stide ovakvih postupaka, dodavši kako od danas počinje njegova kampanja od koje neće odustati, kao i to da će uslijediti krivične prijave i tužbe protiv onih koji su u proteklim danima na njegov račun iznosili uvrede.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh