Politika

Crnogorski portal odbrusio francuskom ambasadoru u Podgorici

Francuski ambasador u Podgorici Kristijan Timonije komentarisao je danas nedavni incident na Cetinju u kojem je učetvovao kandidat za predsjednika PES Jakov Milatović.

Nakon toga je crnogorski portal Aktuelno.me kazao da je Timonije etiketirao Cetinjane kao fašiste. Stoga su oni priložili video šamaranja predsjednika Francuske Emanuela Makrona, “uz molbu da se Timonije izjasni – da li je to vrsta fašističke agresije protiv ne samo evropskih, već i osnovnih ljudskih vrijednosti”.

– S obzirom da je izražavanje građanskog protesta Timonije ocijenio kao ”fašizam”, Uredništvo Portala Aktuelno ovom pirlikom javno pita nevaspitanog francuskog ambasadora sklonog uličarskom etiketiranju – Da li je fašizam kada francuski građani šamaru predsjednika tvoje države – pitaju sa ovog portala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh