Politika

Povodom Dana nezavisnosti BiH: Bećirović upriličio prijem za članove Predsjedništva RBiH

Članovi Predsjedništva Republike BiH zahvalili su članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisu Bećiroviću na prijemu u Predsjedništvu i ukazanom poštovanju.

Povodom Dana nezavisnosti BiH: Bećirović upriličio prijem za članove Predsjedništva RBiH - Twitter

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović razgovarao je sa članovima Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine Mirkom Pejanovićem, Ivom Komšićem, Ejupom Ganićem i prvim načelnikom Glavnog štaba Armije Republike Bosne i Hercegovine generalom Seferom Halilovićem, koji je po funkciji bio i član Predsjedništva, povodom obilježavanja 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Članovi Predsjedništva Republike BiH zahvalili su članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisu Bećiroviću na prijemu u Predsjedništvu i ukazanom poštovanju.

Bećirović je istakao da prijem zaslužnih ljudi, koji su predvodili državne organe međunarodno priznate države Republike Bosne i Hercegovine, treba postati tradicionalni prijem u narednom periodu.

Čestitajući praznik, Bećirović je odao priznanje članovima Predsjedništva Republike BiH za doprinos u odbrani domovine u vrijeme rata u Bosni i Hercegovini.

Istaknuto je kako je od posebne važnosti u vremenu mira nastaviti zalaganje za očuvanje nezavisnosti, suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, piše Anadolija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh