Politika

Putin i Vučić čestitali Erdoganu rođendan

U saopćenju se navodi da su Putin, Mirziyoyev i Vučić Erdoganu i ovom prilikom uputili poruke sućuti i solidarnosti povodom razornih zemljotresa koji su pogodili južne turske regije

Predsjednici Rusije, Uzbekistana i Srbije telefonom su razgovarali sa turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom i čestitali mu rođendan, javlja Anadolija.

Iz Direkcije za komunikacije pri Predsjedništvu Turkiye saopćeno je da je Erdogan telefonski odvojeno razgovarao sa Vladimirom Putinom, Shavkatom Mirziyoyevom i Aleksandrom Vučićem.

U saopćenju se navodi da su kolege Putin, Mirziyoyev i Vučić Erdoganu i ovom prilikom uputili poruke sućuti i solidarnosti povodom razornih zemljotresa koji su pogodili južne turske regije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh