Politika

CIK BiH u novom podcastu o akreditiranju izbornih posmatrača

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine danas je na web stranici www.izbori.ba, youtube kanalu i twiteru https://twitter.com/IZBORI_BA objavila šesti podcast “Opći izbori 2022” .

Centralna izborna komisija

O akreditiranju izbornih posmatrača u novom podcastu govori Damir Avdibegović, državni službenik u Sekretarijatu Centralne izborne komisije BiH, saopćeno je iz CIK-a BiH.

U okviru projekta kojeg Centralna izborna komisija BiH realizira uz podršku Udruženja izbornih zvaničnika u BiH i Ambasade Švicarske u BiH u periodu od maja do novembra 2022. godine bit će objavljeno 14 podcast-a (po dva mjesečno).

Svaki od 14 podcasta će biti fokusiran na konkretan segment izbornog procesa u kojima će se dati odgovori na najčešće postavljena pitanja.

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine zahvaljuje Udruženju izbornih zvaničnika u BiH i Ambasadi Švicarske na podršci u realizaciji projekta izrade i objave podcast-a „Opći izbori 2022“, navodi se u saopćenju, piše Fena.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh