Politika

Mijatović raskrinkao Dodikovu podršku promjene datuma Dana RS-a: Ovaj podatak ne zna 80 posto građana, ali ovo su fakti pa koliko god se nekom svidjelo ili ne!

Ovo će biti normalna građanska država jednog dana, do tada će i Dodik i opozicija i dalje lagati i sluđivati narod oko srpskog interesa, na isti način kako Izetbegović i Čović sluđuju Bošnjake i Hrvate, sve dok svi građani u BiH ne shvate da im je interes što veća plata i penzija, radno mesto, zdravstvo, školstvo…..

Vojin Mijatović - YouTube

Milorad Dodik, predsjedavajući predsjedništva BiH i lider SNSD-izjavio je da će podržati da se Dan Republike Srpske slavi 15. februara umesto 9. januara.

On je, kako smo već objavili, izjavio: “Ako su oni (Bošnjaci) povrijeđeni, pa ne može 9. januara, da li će im smetati 15. februar? To je dan Prvog srpskog ustanka, a i mi u Republici Srpskoj smo Srbi, poručio je Dodik podsjećajući da 15. februara Srbija slavi svoj Dan državnosti.

DVIJE DECENIJE PLJAČKI POD BARJAKOM NACIONALIZMA
Na njegovu “podršku” ideji proslave Dana RS-a 15. februara reagovao je Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a.

“Polako kako se steže obruč oko kriminala SNSD-a i njihovog lidera tako padaju jedna po jedna nacionalna laž,piše Oslobodjenje

Juče je srušena nelegalno napravljena crkva u dvorištu Fate Orlović, a u istom danu je Dodik najavio da više nema 9. januara i parade gluposti na kojoj je dobijao izbore poslednjih 10 godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh