Politika

Draško Stanivuković: “Danas ćemo parkirati još jednu mašinu na treće parking mjesto, jer ne damo naše!

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, navio je na svojoj FB stranici da će danas prtirati još jednu mašinu na treće parking mjesto ispred Kajak terase.

Draško Stanivuković - Screenshot

Između ostalog naveo je i da je komunalna policija zatvorila “KAJAK”!

Snagu i bahatost koju su pojedinci stekli kriminalom nekada je teško zaustaviti, ali nije i nemoguće. Kada Grad dovoljno osnaži, a iz dana u dan postaje sve jači, pobijedićemo sve pojedince koji misle da su snažniji i od institucija. Imati nelegalan objekat, prkosno parkirati skupocjeni automobil uz bagere, a na kraju raditi i duže nego što to dozvoljava Štab za vanredne situacije, govori o tome na šta su oni sve spremni.
Danas ćemo parkirati još jednu mašinu na treće parking mjesto, jer ne damo naše!“, navedeno je na FB stanici Draško Stanivuković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh