Politika

Draško Stanivuković u emisiji navodio koliko firmi ima porodica Dodik i ljudi povezani sa njim

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković gostujući u programu Alternativne televizije za koju je rekao da je u vlasništvu Dodikovog kuma, Slobodana Stankovića, koliko firmi se povezuje sa porodicom Milorada Dodika u Banjaluci.

Draško Stanivuković Facebook

Odgovarajući na pitanja bez dlake na jeziku, Stanivuković je pred kraj emisije tražio od voditelja da mu dozvoli da javnosti otkrije koliko firmi se povezuje sa porodicom Milorada Dodika i gdje sve odlazi novac iz kase građana…

Nakon toga je uspio da s papira čita dugi niz firmi ( oko 60 firmi ) koje se dovode u vezu sa Dodikom i ljudima povezanim sa njima, piše “Buka“.

Evo šta je rekao…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh