Politika

Dušan Janjić: Ikona najveći šamar koji je iko mogao udariti Lavrovu! Dodik Vučiću nebitna zagrada! Molim Dodika da ode sada! Nema ukidanja RS-a!

Nema ukidanja RS-a! Ikona najveći šamar koji je iko mogao udariti Lavrovu! Dodik sve uprskao!

Dušan Janjić - Kurir.rs

Nema ukidanja RS-a! Ikona najveći šamar koji je iko mogao udariti Lavrovu! Dodik sve uprskao!

Može se desiti da ode ne kao političar nego čovjek koji je učestvovao u kriminalu! Dodik treba otići, da spasi RS i naciju! Ako Dodik padne oživjet će entitet! Dodik Vučiću servira podatke! Gdje stoji da entiteti imaju vojske u Ustavu? Dodik više nije nedodirljiv! Vučić iskoristio SDA-ovu deklaraciju! Nema ukidanja entiteta!

Predsjedništvo može biti zajedničko, ali ne može biti po želji i volji etničkih barona! Osnovni prioritet Bidenove administracije bit će jačanje saradnje sa EU i NATO-om, radit će na Srbiji i BiH kada dobije jasne signale da se želi promjena! Tu je Dodik prepoznao državni udar! Vučić plaća ceh prethodnika! Vučić se mora osloboditi prijatelja koji su Srbiju doveli situaciju u kojoj jeste! Vučić je vješto nekoliko puta rekao, mudro: dajte mi jedan argument, i ja sam mu dao hiljadu argumenata, prenosi facetv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh