BiH

Kojović: Najvažnije je da danas građani izađu u velikom broju

Svoje građansko pravo na ovogodišnjim lokalnim izborima jutros u 8 sati je ispunio predsjednik Naše stranke Predrag Kojović,

On je glasao na svom biračkom mjestu na području Općine Centar gdje baš kandidat njegove stranke Srđan Mandić pretenduje za načelničku funkciju.

Kojović je izrazio nadu da će građani izaći na izbore u velikom broju te kazao da je glasanje sigurnije od odlaska u samoposlugu.

“Najvažnije je da danas građani izađu u velikom broju i mislim da će to utjecati na rezultat izbora. To je izuzetno važno i postoji način, a ovo je bezbjednije od odlaska u samoposlugu. Možemo ovo uraditi, ovo je važno za našu zemlju. Imali smo priliku vidjeti u nekim drugim zemljama koliko je svaki glas važan i odlučujući. Nadam se da su građani svjesni toga“, rekao je Kojović.

Birališta širom BiH otvorena su jutros u 7 sati, a zatvaraju se u 19:00. Građani BiH danas biraju nove lokalne vlasti za četverogodišnji mandat, prenosi klix.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh