Politika

Radončić hvalio Izetbegovića na Facebooku, kritike na račun SDP-a

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić na svom Facebook profilu prokomentarisao je postignuti dogovor između Bakira Izetbegovića, Milorada Dodika i Dragana Čovića, a tiče se kredita MMF-a u iznosu od 330 miliona eura koji će dobiti BiH.

Fahrudin Radončić - Facebook

“Nakon dogovora o procentu kredita MMF-a u iznosu od 330 miliona €, koji će dobiti Federacija BiH, Republika Srpska i Distrikt Brčko – a kapitalno su pomogli ambasador Nelson i Satler – ima kritika na račun Izetbegovića. One uistinu ne stoje.

Ako će kritičarima biti lakše, bio sam upoznat sa tokom pregovora i ovim procentima. Izetbegović, Dodik i Čović su napravili dobar i veoma realan posao. Izetbegović, čak, ima najmanje razloga za eventualno nezadovoljstvo. Naprotiv. To dokazuje i uporedna tabela, koju je objavio jedan portal”, napisao je Radončić.

IZETBEGOVIĆ, DODIK I ČOVIĆ SU NAPRAVILI DOBAR POSAONakon dogovora o procentu kredita MMF-a u iznosu od 330 miliona €,…

Gepostet von Fahrudin Radončić am Montag, 13. April 2020

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh