Politika

Šefik Džaferović o spornom snimku: “SDA osuđuje sve eventualne nezakonitosti i manipulacije”

O samom snimku, njegovom sadržaju, motivima nastanka, onim što je kažem, sadržaj tog snimka i eventualne odgovornosti treba da se bave institucije države BiH, smatra član Predsjedništva BiH

Šefik Džaferović - Srpskainfo.com

Potpredsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Šefik Džaferović komentirajući snimak koji je objavio jednog od kandidata za predsjednika Kantonalnog odbora SDA-a Sarajevo Semir Efendić, rekao je kako SDA osuđuje sve eventualne nezakonitosti i manipulacije koje su vezane i za sam sadržaj snimka, a i način nastanka i motive.

SDA osuđuje sve eventualne nezakonitosti i manipulacije koje su vezane i za sam sadržaj tog snimka, a i za sam način nastanka i motive nastanka tog snimka. O samom snimku, njegovom sadržaju, motivima nastanka, onim što je kažem, sadržaj tog snimka i eventualne odgovornosti treba da se bave institucije države BiH. Tu je SDA potpuno jasna, a političkom odgovornosti bavit će se organi SDA, bavit će se ovih dana i javnost će biti o tome obaviještena. Mi nikakvih dilema nemamo kada je ta stvar u pitanju“, rekao je Džaferović.

Podsjećanja radi, načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić (SDA) objavio je snimak o malverzacijama u pozadini unutarstranačkih izbora za predsjednika Kantonalnog odbora SDA Sarajevo koji su održani u srijedu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh