Politika

Željko Komšić: “Zalagati se za BiH u kojoj ima i u kojoj će uvijek biti mjesta za sve”

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku svim građanima i narodima u Bosni i Hercegovini i dijaspori u povodu obilježavanja 1. marta – Dana nezavisnosti BiH.

Željko Komšić - Facebook

“Prije dvadeset osam godina većina građana i naroda se izjasnila za suverenu i nezavisnu državu Bosnu i Hercegovinu. Iako je mnogo izazova pred nama, siguran sam da ćemo zajedno stići do našeg cilja, a to je dostojanstveniji i prosperitetniji život za sve građane i narode Bosne i Hercegovine.

Uvijek ćemo se zalagati za Bosnu i Hercegovinu koja će biti država jednakopravnih građana i naroda, za državu u kojoj je bilo, u kojoj ima i u kojoj će uvijek biti mjesta za sve.

Svim Bosancima i Hercegovcima čestitam Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine”, navodi se u čestitki predsjedavajućeg Komšića, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh