Politika

Nebojša Vukanović: “Pitam vas ozbiljno, znate li s čim se igrate?”

“Da ste osjetili rat, ne biste sad tako pričali”

Nebojša Vukanović - Screenshot

Ne igrajte se sa opasnim igrama. Priča o samostalnosti RS je pucanj i ide u Dejton 2. Svaki dobar šahista zna pet poteza unaprijed, koji je vaš sljedeći potez?“, odgovorio je poslanik u NSRS Nebojša Vukanović na izjave Nenada Stevandića koji je kazao su “Ustavni sud BiH i Visoki predstavnik generatori krize koja prijeti ukidanjem RS“.

Da ste osjetili rat, ne biste sad tako pričali“, kazao je Vukanović i dodao:

Ne igrajte se sa opasnim igrama. Priča o samostalnosti RS je pucanj i ide u Dejton 2. Svaki dobar šahista zna pet poteza unaprijed, koji je vaš sljedeći potez? Da li provocirate strance da krenu u Dejton 2? Ko će nas štiti? Uništavamo RS koja je stvorena. U svaku riječ je ugrađena jedna srpska žrtva i po dvije bošnjačke“.

Vukanović je kazao da je lako zvaničnicima sa kućama van BiH, a gdje će narod?

Vi sjedate u pun autobus bez kočnica i krećete niz provaliju i skočit ćete na prvoj krivini, mi ćemo u provaliju. Dodik ima kuću u Beogradu, Špirić u Beču, a gdje ćemo mi? Pitam vas krajnje ozbiljno, znate li s čim se igrate?“, prenosi “N1“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh