Politika

Stanivuković i Vukanović na Trgu Krajine organizovali izložbu krivičnih prijava

Narodni poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović predstaviće danas prvu izložbu tužbi na Trgu krajine u Banjaluci.

Draško Stanivuković - Analiziraj.ba

Izložba tužbi, prekršajnih naloga i krivičnih postupaka koje se vode protiv njih u institucijama Republike Srpske, PDP-ov poslanik Draško Stanivuković kazao je da će predstaviti u 11.55 (pet do 12) zajedno sa oštećenim građanima iz ovog entiteta.

Stanivuković je u svojim obraćanjima javnosti putem medija i na svom Facebook profilu često pisao da postoje brojne tužbe i krivični postupci, te da je primoran da bude na sudu skoro svaki dan. Krivične prijave dobijali su često i građani, najčešće na protestima i okupljanjima zbog narušavanja reda i mira, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh