Politika

“Očigledno je da su slagali ovaj narod”

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak poručio je danas na pres-konferenciji kako je “NATO jasno saopštio da je Bosna i Hercegovina u MAP-u”, komentarišući Program reformi Bosne i Hercegovine.

Igor Crnadak - Bljesak.info

“Očigledno je ovaj narod bio slagan jer im je rečeno da nije MAP, ali jeste MAP. Svi naši predstavnici i svi mi koji na bilo koji način se bavimo politikom smo obvezni da radimo na način da vodimo BiH kroz proces koji se zove MAP. NATO je jasno saopštio da je BiH u MAP-u, niko nije to demantovao, kao što znate od ljudi koji predstavljaju Republiku Srpsku u Sarajevu”, istakao je Crnadak za “N1“.

Između ostalog, govorio je i o aktivnostima PDP-a, te je naveo kako se kao stranka aktivno pripremaju za predstojeće lokalne izbore.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh