Politika

“Da li ti znaju roditelji da si gej” – Tamindžija se u Skupštini obrušio na Stanivukovića

Poslanik SNSD Ilija Tamindžija, koji je prošle sedmice prvo uvrijedio poslanicu PDP Jelenu Trivić za koju je rekao da je zaljubljena u svog partijskog kolegu, danas se okomio i na parlamentarca Draška Stanivukovića nazvavši ga pe*erom.

Ilija Tamindžija - RAS Srbija

Tamindžija je, naime, tokom rasprave u Narodnoj skupštini Republike Srpske u kojoj su učestvovali poslanici Draško Stanivuković, Nebojša Vukanović i Kostadin Vasić, u jednom momentu dobacio “da li ti znaju roditelji da si gej“.

Uvrede Stanivukoviću prethodno je uputio i Vasić koji ga je nazvao ‘drogerašom‘ i ‘budalom‘. To je izazvalo burne reakcije dijela opozicije, a u opštoj vici i galami koja je nastala, Tamindžija je odlučio da dodatno zapapri cijelu situaciju pa je počeo dovikivati Stanivukoviću da je pe*er.

Kada je vidjela da situacija izmiče kontroli, potpredsjednica parlamenta Srpske Željka Stojičić dala je pauzu od pola sata, piše “Srpskainfo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh