Kultura

Kćerka Isidore Bjelice napunila 18 godina, a ovo niste znali o njoj: Zašto je drugačija od svojih vršnjaka

Isidora Bjelica, preminula je u pedeset drugoj godini života, nakon što se od 2012. godine borila sa kancerom.

Isidora Bjelica - Hellomagazin.rs

Iza sebe je ostavila više od četrdeset knjiga, ali i dvoje djece – sina Lava Gligorijevića Pajkića i kćerku Vilu Evanđelinu Pajkić. I dok se o Lavu puno toga zna, s obzirom na to da je tokom proteklih godina voditelj, a da je od prije nekoliko dana i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Vila je još uvijek prava misterija za javnost, prenosi “Novi“.

Vila Evanđelina Pajkić – Screenshot

Vila Evanđelina Pajkić – Screenshot

Mediji o njoj govore ono što je najjednostavnije uočiti sklapanjem kockica pomoću društvenih mreža njenog brata, pokojne majke, ali i nje same. Kao i svaka tinejdžerka, prošla je kroz razne faze odrastanja, najuočljivije drastičnim promjenama fizičkog izgleda – u vidu nove boje kose, frizure ili načina odjevanja.

Vila je u januaru ove godine proslavila svoj osamnaesti rođendan, a nekoliko mjeseci prije toga, kako svjedoče fotografije na Isidorinom i Lavovom Instagramu, upisala je fakultet i postala brucoš, prenosi “Kurir“. Iako nema zvaničnih podataka o njenim studijama, pretpostavlja se da je pratila svoje tinejdžerske snove i upisala nešto što ima veze sa dizajnom i fotografijom – s obzirom na to da je tokom 2015. godine imala svoju stranicu na Fejsbuku, na kojoj je objavljivala svoje umjetničke radove, crteže i fotografije.

Početkom ove godine, kada je proslavila osamnaesti rođendan, Isidora je Vili uputila dirljivu i emotivnu poruku putem društvenih mreža, koja je ovih dana ponovo aktuelna na internetu i na portalima.

“Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvijek uz tebe… Znaš koliko me boli da si posjlednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge djevojčice mirno spavale, ti si noći i noći njegovala bolesnu majku. Dok su druge djevojčice odlazile na sport ti si sate i sate sjedila na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam donio srećan život u zdravlju i izobilju”, napisala je Bjelica tada povodom punoljetstva svoje kćerke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh