Crna hronika

Detalji slučaja u Lipnici kod Tuzle: Sumnja se na ubistvo i pokušaj samoubistva, ljekari se bore za život muškarca

Policijski službenici Uprave policije MUP-a TK pronašli su jutros u mjestu Lipnica (grad Tuzla) nakon dojave, beživotno tijelo ženske osobe te muškarca s teškim povredama stomaka. Par se nalazio u stanu.

Policija - Centralna.ba

Policijski službenici su dobili dojavu da se oar već dvadana ne javlja, a u posljednjem video pozivu bili su vidljivi tragovi krvi. Strani držljavljanin E.S.T. pronađen je s povredam stomaka, dok je tijelo žene S.B. bilo u krevetu.

Prema riječima Ersije Ašćerić Mujedinović, portparolke UKC Tuzla, pacijent NN je primljen s ubodnim ranama u predjelu abdomena. Intubiran je i trenutno se nalazi u operacionoj sali.

Kako piše Avaz, riječ je o državljanu Mađarske. Sumnja se da je usmrtio svoju suprugu, a potom pokušao izvršiti samoubistvo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh